Tom Van Der Eecken

Private dining chef met meer dan twintig jaar ervaring in keukens waar aandacht, smaak en precisie de standaard zijn. Chef met twee f’en: finesse en feeling.

Vijf jaar lang was ik rechterhand van Sergio Herman.

Daar leerde ik dat perfectie zit in aandacht, timing en durven kiezen.


Sindsdien kook ik niet voor de massa,

maar voor tafels die tellen.

Vijf jaar lang was ik rechterhand van Sergio Herman.

Daar leerde ik dat perfectie zit in aandacht, timing en durven kiezen.


Sindsdien kook ik niet voor de massa,

maar voor tafels die tellen.

Tom Van Der Eecken

Private dining chef met meer dan twintig jaar ervaring in keukens waar aandacht, smaak en precisie de standaard zijn. Chef met twee f’en: finesse en feeling.

Tom Van Der Eecken

Private dining chef met meer dan twintig jaar ervaring in keukens waar aandacht, smaak en precisie de standaard zijn. Chef met twee f’en: finesse en feeling.

Vijf jaar lang was ik rechterhand van Sergio Herman.

Daar leerde ik dat perfectie zit in aandacht, timing en durven kiezen.


Sindsdien kook ik niet voor de massa,

maar voor tafels die tellen.

ERVARING

North Sea Chefs.

Ambassadeur bij de North Sea Chefs.

Restaurants

A food Affair, Blueness, Air Republic,  Le Pristine, Pure C

Catering

Belgocatering, Gourmet Invent, De Feestarchitect